Kära farfar

Passar på att sitta här medans jag är ensam hemma, då sambon håller på med sin hemsida men snart så kanske jag har laddare till laptopen så kanske kan sitta oftare!
Festade till det efter att min käre man åkte iväg, frukt coctail och grädde riktigt gott något jag åt varje gång farmor och farfar var på besök.

Har suttit och tänk på vad farfar sa när jag hälsade på han sist. Det är så himla skönt att han inte har något emot  att jag är gravid då jag trodde att han tyckte att det var helt  fel då jag frågade pappa så sa han ju att han inte tyckte om det men då ljög nog pappa.
Sa till farfar att snart så kommer både hans barnbarn och barnbarnsbarn och hälsar på, min lilla familj åker nog och hälsar på det ska bli riktigt skoj. Ta med bägge barnen och sambon.
Det han sa väldigt snabbt då vi började prata om min graviditet var att han önskar att min farmor var med och fick uppleva det också. Det önskar jag med, men man kan ju inte göra något åt saken hon finns ju alltid med ig ändå!

Nu ska jag gå och vila. Lägger upp lite bilder senare på saker jag hittade och vill köpa hem så att det blir hemtrevligt.

sminkning!

Håller på att göra i ordning mig för att åka iväg och kolla en massa saker på Överby idag, tänkte kolla på saker till barnen.
Så nu väntar jag bara på att min fd kontaktperson ska komma och plocka upp mig! Längtar till i sommar då sambon kanske har fått sitt körkort så att man kan åka och hälsa på folk och sånt och kanske åka upp till min hemstad och umgås med barndomskompisen sm har barn=)
Vi snackade om hus förut jag och S och jag är väldigt avundsjuk på henne, när jag inte bor i sundsvall så börjar dom med att hyra ut hus och tomt som senare kan köpas, ne det är inte snällt. Blir ju snart att vi flyttar till hus men det blir väl först att vi hyr och sen köper eller bygger nytt. Det återstår att se men det är ett tag kvar.

Ne nu ska jag fortsätta göra mig i ordning så att det inte blir så mycket stress,  innan hon kommer man vet ju hur hon kör så det lär ju bli stress annars!

Våran älskade son!

Fick ett sms av min fd kontaktperson idag om att hon ville ses, så slänge iväg ett svar att det gick riktigt bra så att jag har något att göra på dagarna. Har ju bara suttit inne eller aah jag har varit ute på promenader m.m men inte varit och shoppat på ett tag så det ska bli skoj första stället vi ska på blir babyproffset har jag bestämt så att vi kan hämta paketet =)

Samarin är verkligen min bästa vän just nu, och även glassen. är det verkligen meningen att gravida ska svettas som grisar?! Vågar inte öppna balkongdörren heller eftersom att det finns ett getingbo ovanför balkongdörren men fastighetsskötaren gör ju inget åt det så istället så blir det att min käre man blir getingstucken som han blev i morse. Inte en så bra reaktion blev det i alla fall då han är allergisk så fick ta socker på och en massa iskallt vatten!

Nu ska jag snart lägga mig och vila lite och sen ska jag busa med Max =)

Pälsdjursallergi =(

Vaknade i morse kl  6 av att solen lyste och man hörde måsarna, det var ett riktigt bra uppvaknande lär inte bli att gå på bikedagarna idag ser inte ut att bli så fint väder idag det ser ganska mulet ut idag men får hoppas på det bästa. Känner att jag vill sola riktigt mycket!

Idag så ska jag städa och försöka hitta någon som vill ta över våran katt, då både jag och min kära man har fått problem med allergi. Jag hatar verkligen att tänka tanken att vi snart inte kommer ha bäsen kvar för så goo som han är och möter en i dörren när man har varit borta och jamar direkt och vill upp i famnen kommer jag verkligen att sakna. Men bättre att han kommer till ett hem där han kan få mycket uppmärksamhet då han inte kommer få det så mycket då lillen föds!

Ett livligt barn i magen<3


Nu har lillen börjat sparka som bara den, h*n har knappt varit lugnt på 2 dagar nu! Men det känns skönt att ha ett aktivt litet barn i magen.  Var ju på bike dagarna igår skulle vilja gå dit idag också men känns inte som om det kommer gå s bra då, så ska skicka iväg mannen med sina vänner som ska dit också eftersom att han inte gillar att sitta inne när det är fint väder. Så att han kommer ut iaf eftersom att han vägrar om jag inte går med (a) !

Någon som har tips på hur man blir av md halsbränna? Fick det igår, första gången under graviditeten jag fick det och har ju självklart inge samarin hemma  som skulle ha blivit min bästa vän!

Drömde världens sjukaste dröm i natt, att lillen sparkade som bara den så att man såg h*ns fötter så tydligt utanför magen typ 10 cm (a)


Bike dagarna

Var iväg på bike dagarna med älskling idag, det var riktigt skoj, så galen som jag är i motorcyklar men tyvärr så kunde vi inte stanna kvar och se när dom gjorde stunts men hoppas att få se det imorn istället ska gå dit då också om det är fint väder.

Nu är jag solbränd i alla fall, och jag råkade ju göra det man inte ska göra då man är bränd klia mig på ryggen och det sved som bara den!!
Lillen har sparkat otroligt mycket idag, det är inte så lång tid kvar nu innan h*n kommer bara 88 dagar kvar+/- !

Nu ska jag fortsätta kolla på tv eller om jag går ner till bilen och ser vad min kära man gör.
Ska kolla om han vill gå på en promenad innan han sätter sig och pluggar på+ körkortet!

God morgon!

Det Blir till att gå ut til bilen och städa den idag. Nyss ätit frukost och sambonsprang ut till bilen för att kunna få hålla på med den! Sen efter att det är färdigstädad så blir det till att sätta in bilbarnstolen i den.
Får se när jag kommer in igen, men det lär ju bli i eftermiddag.
Blir till att tvätta en massa kläder idag också!

Lyckliga jag!

Var hos barnmorskan idag, kollade blodsockret, blodgruppering, magmått, hjärtljud och blodtrycket så det blev en hel del gjort idag!

Magmåttet var på 27
Hjärtat 124

Och blodsockret var riktigt bra men inte blodtrycket, det var lite väl lågt så inte undra på att jag var nära på att jag fick ett blodtrycksfall igår som inte gick över förrän några timmar efter!

Bm idag !

Nyss klivit uppoch ätit frukost ska börja göra mig i ordning så att det inte blir för mycket stress innan. Måste fixa någon macka som jag kan käka efter blodprovet också. Ska ju iväg och lyssna på lillens hjärta och kolla magmått och även göra en blodgruppering!

Våran nya bil

Nu har vi en bil, nu fattas det bara körkortet för min käre man som fattas. Inte bilen på bilden dock våran är röd!

Innedag

Finns inte så mycket att göra just nu, håller på att leta frisyrer vill klippa mig och sen färga och slinga men vet inte vilken fär och inte heller vilken frisyr jag vill ha. Blir till att förnya en hel del sen när lillen kommer också, då ska jag börja träna så att jag går ner till den vikten jag hade innan jag blev gravid och då var jag riktigt nöjd med min kropp första gången i mitt liv som jag var nöjd med min kropp, nu är jag också nöjd tycker om min mage.

Håller även på att kolla tatueringar, ska tatuera lillens namn och datum nånstanns men vet inte vart sen vill jag ha en koi på skulderbladet eller vid höften.
Nu ska jag kolla vidare på inredning och kläder. Skriver mer senare

Vackert!

Solen skiner idag igen, sitter och kollar på 5an nu med öppen balkong så att man får lite luft. Har fått riktigt mycket vatten i bena så det känns inte så skönt. Var och kollade på en bil tidigare, blir ev att köpa den nu den här månaden blir riktigt bra att ha nu i sommar så att vi kan ta oss någonstanns med våra två barn! Och även så att vi kan åka på semester m.m

Ska snart gå och diska så att det blir gjort. Sen blir det till att laga middag,eller aah min älskade man ska göra det =) 

Magen!

Nyaste bilden på magen tagen för några veckor sen, den har blivit större och sjunkit så undra hur jag ser ut snart kommer verkligen att vara en riktig tjockis! :)


En underbar dag!

Var och hälsade på min kära farfar igår, han mötte upp mig på frölunda torg och frågade om han var sig lik som han alltid gör nu efter att han fick 2-3 strokar (stavning?) och låg på sjukhuset i 2-3 månader och ingen visste hur det skulle blir.
Pratade en massa minnen, vissa dåligavissa bra men det är alltid mysigt att sitta och prata med farfar om allt. Han är så glad över att jag snart ska ha barn också, men han önskade även att farmor hade fått vara med nu men hon gick ju bort -98 i cancer men vet ju att hon alltid finns med. Jag berättade att barnet skulle ha dopklänningen som dom hade gjort som både jag och min bror har haft och då blev han riktigt glad så det känns riktigt skönt.

Lillen var även väldigt lugn igår så blev lite orolig, men nu har jag börjat känna att han rör sig där inne igen så det känns bra så att man slipper oroa sig.  Tänkte lägga upp en bild på magen snart också!

Göra idag:
Städa
Diska
Fixa Lillens säng så den står rätt
Handla
Promenad
Laga mat och paj

Flytt!

Har suttit hela morgonen med att leta efter bostäder runt Lidköping, och fick reda på att vi ev kommer att få flytta till Lidköping i Juli =) Så nu känns det mycket bättre.

Nu ska jag gå och äta frukost!

Världens bästa man!

Jag har världens bästa man =) Då jag inte kan laga köttprodukter m.m pga lukten nu under graviditeten så ställer han sig så snällt vid spisen trots att han är trött  och lagar fantastisk mat, så jag lever verkligen lyxlivet! Idag blir det lasagne


I morgon blir det till att gå till banken fixa ett gemenamt konto ett eget konto till mig och sen ett konto till lillen när h*n kommer, imorn är det 99 dagar kvar längtar så otroligt mycket.
I morgon fyller även pappa år han blir 52 =).

Ne nu ska jag sluta kolla på tv och sen lägga mig eftersom att tröttheten har blivit mer nu under sista delen av graviditeten, imorn går jag in i tredje trimestern också !

 

SOMMAR!!

Klev upp tidigt som vanligt, kan inte sova nå länge är det är så fint väder ute. Ska snart fortsätta tvätta och sen stväda så att det inte blir för varmt i lägenheten och efter det blir det att möblera om i sovrummet :)

Idag hoppas jag att det blir en promenad eftersom att det är så fint väder ute nu, ska nog försöka få med mig sambon på en promenad till kanalen så att man kan sitta där och sola lite.

Måste till försäkringskassan på tisdag och lämna in moderskapsintyget och även skriva i när jag ska ha föräldrarpenning.
Och på fredag så ska jag till barnmorskan och kolla blodgrupp och efter det så ska jag till göteborg och hälsa på farfar.




Hemma igen efter en låång promenad, gick hemifrån 12:00 och kom hem 17:30 så det var underbart men nu har jag ont i benen och fötterna men det gör ingetför jag fick sol =D 
Träffade även en kompis till min käre man som också är gravid så det var riktigt skoj =D någon att prata med!

Nu ska jag ta det lugnt en stund och kolla på tv sen blir det att laga lasagne.


Solen är här

Idag har solen varit framme hela dagen snacka om att man var glad trots att man vaknade klockan 7. Men att kliva upp tidigt några dagar gör ju inget, speciellt inte när det är så fint väder. Var till willys förut och köpte matoch glass, men tyvärr såär det ju slut nu =(  Tog upp spjälsängen idag så nu är allt klart för lillen.

Igår så var sambons kompisar här och dem skrev text m.m  medans jag tråkade vid datan men visste inte vad jag skulle skriva så det blev inget av det.
Ska börja ta ut penning nästa månad pga av att min rygg ä helt paj.

I morgon så kommer det bilder mm har hittat en massa fina saker jag skulle vilja köpa både inredning och kläder.
Nu ska jag kolla på tv !

GLAD PÅSK<3

Tips!

Ville bara tipsa om en sida som heter Favoritsaker där det finns en massa fina inredningssaker.

Nu är det thé dags och sen sova.

Godnatt<3

La redoute




Hittade en massa fina saker på La redoute´s hemsida idag, kommer mer uppdateringar senare på det jag hittat! Det blir till att köpa nya kläder sen när lillen kommit.

Mulen dag!

Photoshop nu, försöker lära mig så att jag kan göra något snyggt senare, har kommit en liten bit på vägen med att lära mig men det är långt kvar!

Börjar bli riktigt hungrig nu igen hehe men såär det när man har en liten i magen.
Jag var på ett riktigt bra humör imorse när jag vaknade så jag fixade kaffe och började plocka undan disken ifrån diskställe, så efter att vi har ätit så blir det till att diska och sen sortera tvätt och boka en tvätt tid.  Ska även tvätta bebiskläder för nu är det inte lång tid kvar innan lillen kommer.

Och på fredag så ska jag till pappa och städa innan farfar kommer dit så han ska ta mitt gamla rum och sova i, och om jag kan så tar jag med mig barnvagnen hit så att vi kan fixa saker till den och även kolla efter en ståbräda till den så Max har något att vila på då han inte orkar gå. Men som tur är så har jag en Duo vagn så om han vill sitta.

Vart är solen?

Nu har jag ÄNTLIGEN en data jag kan skriva på normalt, förra laptopen så gick det inte att skriva vissa bokstäver men nu ska det bli av har fått en hel del inspiration till att skriva!

Igår så hämtade vi Max på förskolan och sen köpte vi en frukt så att han fick något i sig efter, sen gick vi till en stor lekplats och lekte lite. Lite jobbigt att gå när man har smärta i magen, men med ett så fint väder så är det ju klart att man går ut ändå, det finns ju folk som har det värre :)

Sen vid halv 5 så tog vi en promenad till stan som tog 30 min gick och köpte taco grejer på hemköp innan vi tog bussen hem (A) 

Idag skulle det bli riktigt fint väder men än har jag inte sett något av den solen eller dom +15 graderna som skulle vara idag, men funderar på att göra rent badbaljan och tvätta alla bebiskläder det är en stor kartong och sen när vi vet om det blir en pojke eller flicka så kommer vi få ännu mer kläder så det är nog bäst att tvätta dom innan jag får för mycket. I morgon så ska jag till pappa och städa rummet och kanske ta med vagnen tillbaka får se hur det blir. Gud vad jag längtar till Lillen kommer.

Ne nu ska jag kolla på The Hills och även leta massa saker vi ska köpa till bebisen nu när vi får pengar, det fattas ett skötbord och en spjälsäng och sen göra i ordning allt.

RSS 2.0