Mindre än två månader kvar nu!

Igår på bm besöket gick det riktigt bra, satt och pratade en massa och kollade om det fanns en föräldrargrupp men alla var fulla så får sitta och prata med min bm istället om förlossningen istället så nästa möte kommer bli en timme lång och då blir det de vanliga också som magmåtten och hjärtat.

Hjärtat låg på 158
magmåtte 30
vikt 85.4

Och det är mindre än 2 månader kvar så det är skönt men att gå i den här värmen och vara höggravid är inte så himla skönt. Jag kommer nog aldrig vilja ha ett sommarbarn. Men det kommer ju något gott av det får ju en liten att gosa med efter!  Ne nu ska jag sätta mig med ikea katalogen och kolla om jag hittar något skoj!

Sömnlös i trollhättan!

Svårt att sova inatt igen, har ju inget för halsbrännan som hjälper, bara lite samarin men får ta det och sen se om det går över.
Igår var det fullt upp, lite gäster var här och fikade och firade min käre man.

Känner verkligen att mitt humör svänger en himla massa nu under den sista delen, idag blev jag så ledsen så jag sa att jag ALDRIG vill vara gravid igen, men jag ångrade mig snabbt efter dt för visst ska lillen och Max få ett syskon till! 

Snart är det bröllop för min syster men det är ett litet dumt datum det är bara ca en vecka innan jag har mitt bf och så har jag inte lust att sitta i en bil och åka 100 mil och sen åka hem dagen efter så att jag får säga grattis till henne sen istället. Saknar dom där upp i lilla norrland men vad ska man göra då man inte kan ta sig upp pluggade ju en massa förut för att kunna ta studenten men nu blev det ändrade planer så när min mammaledighet så ska jag börja plugga på komvux och göra några prov så att jag blir kvitt engelskan och matten. det tragiska är ju att matte läraren sa att jag hade klarat den om jag bara hade haft en miniräknare med på andra delen av nationella provet. och engelskan hade jag mvg i men sänktes av min andra engelska lärare förstår inte hur jag kan ha mvg hos en lärare och sen ig hos en annan. Och alla lärare jag har haft innan har sagt att jag inte haft något problem med det men får väl ta igen det ändå. 

Eftersom att jag ändå har så svårt att sova så tänker jag passa på att sitta här ett tag till, tänkte kolla lite på ikeas hemsida och se om jag hittar dom möblerna vi tänkte köpa.  

Imorgon blir det BM besök!

Lösenordsskyddat!

Från och med fredag så kommer min blogg vara lösenordsskyddad, så den som vill fortsätta att läsa bloggen får skriva en kommentar och lämna mejl så svarar jag där!

27e Maj

Äntligen så är det snart juli, tycker att tiden kan gå lite snabbare dock men man kan ju inte trolla.
Pratade med mamma idag, och hon var väldit glad över att jag hörde av mig, det var ju ett tag sen vi pratade och på slutet så hörde man verkligen att hon var rörd när hon sa att det var roligt att jag ringde!
Saknar verkligen henne så jag hoppas verkligen att när min käre man har tagit körkortet så kan vi åka dit våran lilla familj. Får visa mina älskade barn och min käre man jag slår vad om att både mamma och syrran kommer fråga mig en massa och kolla när bröllopet blir, dem bara är så.

Måste även passa på att träffa morfar då jag är där, hoppas verkligen att han mår bra så att han kan få se sitt barnbarn och jag kan få prata danska, saknar verkligen det eftersom att han här hemma bara säger "det är så fult, låter som om man har en groda i halsen eller något" just därför brukar jag jäklas med att sätta på en dansk låt!

Ska försöka lägga mig och sova snart, för imorn blir det till att fira T.  Är så otroligt avis på han nu som ligger i sängen och sover och inte har ont eller en liten bebis i magen som sparkar.

Ingen data!

Blir inte mycket inlägg nu då min data är pajj så jag lånar min käre mans dator, men får passa på medans han inte sitter vid datan. idag fick vi en riktigt bra nyhet och nu ska vi faan kämpa, förlåt för mitt språk men känner verkligen att det verkligen börjar bli mycket bättre på den sidan och vi kanske flyttar tidigare än vad vi trodde förut jag HOPPAS innerligt det. 

Sitter och kollar på Äntligen hemma nu, är så sugen på att inreda och leta upp snygga prylar på nätet men eftersom att jag inte har min data så kan jag inte det så får vänta till i kväll då han förhoppningsvis har kollat på den. Saknar verkligen att hålla på med något jobb, är min föräldrarpenning kommer så tänkte jag köpa hem ett broderi så att jag har något att sitta med saknar verkligen det. Hoppa också att mina pärlor som jag köpte för 900-2000 spänn är kvar.

Det blir även lite städning nu ikväll då vi får lite gäster i morgon, hans syskon, mamma m.m kommer imorgon och ska fika lite eftersom att han fyllde år i går så det blir mysigt.

Hoppas att ni får en bra tisdagskväll och ta hand om dom ni älskar! Det ska jag göra i alla fall!

Grattis älskling!

Imorgon fyller baby 20, så det blir massa fika och proppa oss fulla av godsaker. Imorgon är det bara våran lilla familj som firar och på onsdag är det hans syskon m.m som kommer.

älskar dig otroligt mycket baby<3

Önskelista

Ska köpa en mobil, sen i december så har kollat efter några jag skulle vilja ha. Anledningen till att jag kollar det nu är att jag vill vara riktigt säker på att jag inte kommer att ångra mig när jag köpt den. Ska även köpa en digitalkamera nu i sommar så har även kollat efter det!




Väldans tur

Gick ju till willys när jag såg att det var lite mindre svarta moln på himlen, gick dit köpte lite godis, pasta, banan m.m och på vägen hem när det var ca 100 meter till porten så började det blåsa som bara den och började även regna så jag var så otroligt glad att jag gick när det var ganska fint. Drömde mig bort på vägen hem också, kunde se mig själv gå där med vagnen bara för att komma ut. Längtar så otroligt mycket.

Är otroligt glad att jag har den pojkvännen jag har, som stöttar mig i allt, och det andra barnet på väg inom kort. Han är verkligen världens bästa pappa!

Ne nu tänkte jag lyfta på arslet och göra lite nytta, som att diska och sen tänkte jag sätta mig och äta en tallrik med fil och musli och banan till känner verkligen att jag inte kan äta onyttigt hela tiden, för när lillen kommer så kommer jag att vara VÄLDIGT hård mot mig själv med sötsaker det kommer kanske bli om det är födelsedag eller något men jag ska verkligen gå ned i vikt och motionera varje dag för att komma i form igen.

Hoppas att ni får en riktigt bra fredagkväll<3<3

själv hemma

Sitter och kollar på Tyra show, har nyss lagat mat och ska snart gå iväg till willys för att handla lite gott till kvällen eftersom att jag kommer sitta hemma själv ikväll. Känns tråkigt men bra att få sakna varandra lite i alla fall. På söndag blir det till att åka till jysk och köpa madrasser till spjälsängarna. Längtar verkligen nu är det 61 dagar kvar till lillen är beräknad att komma, och jag och min käre man är inte överrens om ett namn så vi har lite att tjafsa om hihi.

Nu känner jag mig riktigt feg, sitter och kollar ut och ser det svarta molnen och hur det blåser i trädena, försöker se och vänta tills det blir en lucka i det svarta så att jag kan springa till willys och köpa det jag vill ha ikväll, eftersom att jag inte har någon jacka eller jo en vinterjacka som min mage inte får plats i, brukar alltid ta Ts jacka när jag ska ut.

Någon som har något tips på vad man kan göra en kväll som denna?

En sömnlös natt

Första sömnlösa natten på ett tag, blir riktigt avundsjuk på min käre man som ligger i sängen och sover just nu, det ser ju så mysigt ut! Sitter i soffan nu och kollar på Amacing Race på 5an, riktigt roligt att se på, men fattar inte hur Koreaner kan äta levande bläckfiskar?!  Ne nu har min data börjat dampa så ser inte vart man ska skriva. Den har krånglat en hel del idag! I morgon åker älskling iväg till en polare så jag blir ensam hemma en natt, men ska passa på att göra det riktigt snyggt här hemma då han är borta.Funderar på om jag ska lägga mig, vet att jag kommer bli väckt om bara några timmar.

Ingen resa!

Det blir ingen resa till pappa nu till helgen, så får åka dit en annan dag och hämta allting. Så imorn blir det till att städa och göra det snyggt här hemma. Så det blir en liten överraskning för älskling när han kommer hem på lördag.

13:21

Idag blir det till att bara ta det lugnt idag, har haft feber lite upp och ner nu i flera dagar och det har börjat snurra i skallen några gånger, så får ta det lugnt nu i några dagar om man bortser från i morgon då jag åker till pappa för att packa en massa saker. Eftersom att jag flyttar till en stad som ligger 10 mil ifrån han.
Ska även äntligen få med mig barnvagnen hem så snart har vi allt här hemma, vi har ju en liggvagn i källaren, men den ska vi börja använda till max så att han har den sittdelen istället för sin sulky. 

Äntligen

Nu har jag äntligen en laddare till laptopen ett tag sen jag satt vid den nu. Idag har jag varit ute  vift hela dagen, var och köpte leksaker till max på morgonen, och även 2 mössor till lillen. Klev upp kl 6 idag så är rätt så död just nu fick bara sova 4 timmar max.

Grattis!

Grattis till dottern Amanda

Idag har det varit en riktig slapparda, förutom när Max vill busa som bara den. Nu är det inte lång tid kvar till lillen kommer, så imorn så ska vi gå och kolla lite kläder och ev köpa något.

Ne nu måste jag lägga mig så det blev ett snabbt inlägg!

Storstädning idag igen!

Idag blir det en massa storstädning, inte för att det är så skitit men lättare att storstäda riktigt nu och fortsätta städa lite smått tills vi flyttar så är det inte så mycket storstädning som krävs då vi flyttar. Det kommer ju bli en massa spring till lillen då så det kommer ju bli en massa avbrott.

Igår var det storstädning av köket och det gick riktigt bra snyggare än inflyttningsdagen också!

Hos Bm!

Var hos Bm idag och kollade magmåttet och allt sånt igen, ett tag sen jag var där tyckte dom ca 4 veckor sen. Fick en ny tid 29e så då blir det mer prover och massa annat. Ska även prata om min förlossningsrädsla men jag tror nog att det kommer gå bra. Har ju fått höra att om man har skadat ryggen så får man inte ta EDA men fick höra en helt annan sak idag så då blev jag lite lugnare.
Kollade även blodtrycket och det var lågt, så dom förstod ju varför jag varit nära på att svimma, jag fick utskällning för att jag inte ätit järntabletterna, men har ett bra värde.

Magmåttet låg på 29 så 2ck större än sist.
Hjärtljudet var på 140-150 så det var riktigt bra och lillen följer kurvan riktigt bra!
Är riktigt GLAD nu!

Var även in på försäkringskassan idag och skulle skicka in föräldrarpenningen men glömde ju att skriva in mitt kontonr så får skicka in det senare.

ne nu ska jag sluta skriva här, ska snart gå och städa, det blir storstädning i helgen. Fixa kylskåpet m.m för de läcker på något konstigt vis har inte ens sett vad det är som läcker men det är alltid nå vatten eller något i kylskåpet och som rinner ner för frysdörren varje dag!

Höggravid

Nu har våran katt fått flytta. Med tanke på att både jag och sambon har fått mer känningar av allergi och för att våran katt är så himla kelsjuk så tyckte vi att det var bäst för han att få komma till ett hem där dom har tid att pyssla om han, iställe för att han ska bli avis sen när lillen kommer och jag inte kommer ha lika mycket tid för han..

Har suttit och kollat i HM katalogen ett tag nu och kryssat i alla plaggen jag vill köpa sen när jag har gått ner i vikt och fått den figuren jag hade innan jag blev gravid, insåg snabbt att jag måste nästan bli miljonär. Eller så mycket kanske det inte var men det fanns en hel del att köpa. Nu på tisdag så blir det till att köpa lite kläder till lillen och en amninspump så att vi har, ut i fall att.

Justja glömde nästan säga att jag har packat BB väskan nu, såg att katten kissat på en del så det var ju bara att kasta iväg.
Ne nu ska jag fixa till här hemma så att det blir snyggt och sen kanske dra till ÖB om dom fortfarande har öppet vilket jag inte tror men kan ju hoppas, så att jag får köpa en adapter till min laptop!

Hoppas att ni har haft en bra dag!

SM-GULD!!!

SM-GULD till Alingsås Göttans =)

Längtan!

Själv hemma igen, har inte mått så bra på flera dagar, men jag tänkte att jag ska kolla lite saker till lillen´s säng och sånt hoppas att jag hittar något fint. Sen tänkte jag gå och lägga mig tills älsklingen kommer hem!

Nu har jag gått in i vecka 30 så nu är det vara 10 veckor kvar av väntan.

Storstädning!

Fick idag reda på det fanns en 2:a ledig i lidköping, men vi hade tyvärr oturen med att vi inte kan få kortare uppsägningstid.
Så flytt blir det om 3-4 månader och troligtvis så har sambon fått sitt körkort då.

Nu är det bara 78 dagar kvar tills lillen är beräknad längtar som bara den =)

Har även hållt på att städa här hemma och fått i ordning tur att man har en sambo som gillar att hålla på i hemmet.
Ne nu ska jag försöka komma på något jag kan äta då han inte vill äta något några förslag kanske? Är väldigt sugen på paj kanske blir det hihi.

2 månader

Så underbart det var att komma till Lidköping, trivdes så fort jag klev av bussen. Och vet ni vad? Det är bara 3-4 månader kvar tills vi flyttar dig =D och då är lillen ca 1-2 månader. Det blir att satsa på en två så sover vi i vardagsrummet då vardagsrummen är så stort i dom lägenheterna!
Det var verkligen skönt att få komma hemifrån och umgås med älsklingens familj, ville inte ens åka därifrån men vi måste ju det. Snart blir det till att gå till Willys och köpa något gott inför kvällen då jag och älskling ska mysa en massa eftersom att det är 2 månader sen vi blev tillsammans!

Älskar dig så otroligt mycket baby, finns verkligen ingen bättre än dig<3<3

LIDKÖPING!!

Åker till lidköping nu i helgen, så det kommer inte bli något skrivande i bloggen! Hörs efter helgens bravader!

RSS 2.0