Långpromenad

Vi var på en långpromenad idag,  vi for till Överby vid 11 och var klara där vid 16:00 och kom hem 17:00 så det var en rejäl promenad eftersom att det är ca 6km från Överby och hem.
Passade även på att knäppa lite kort på vägen!






Bloggdesign

Tänkte kolla om det finns något intresse om bloggdesign för blogg.se?


Plugga

Sitter och kollar på kurser jag kan läsa, så fort Leo har börjat på dagis så ska jag börja plugga jag har 2 ämnen jag måste läsa sen tänkte jag även läsa något utöver det eftersom att det lär vara lättare att få jobb då när låg konjunkturen är över men förhoppningsvis så är det på väg att bli bättre med sveriges ekonomi då det var föränding i marknaden för ett par dagar sen.

skull gärna vilja jobba på en klädaffär eller något inom data så får se vilka ämnen jag kan gå.

xbox 360




Nu äntligen har jag 360, blir till att spela en massa när barnen sover. Snart ska jag gå på speljakt, någon som vet något bra spel till 360?

En önskan




Pysen - tibetansk spaniel

Det här är en hund som jag skulle vilja ha senare, eftersom att den är väldigt bra för en barnfamilj.
En av mina tibetanska spaniels som vi hade i familjen är de på bilden, en utställnings hund. Skulle även vilja ha mops, får se vad det blir med tanke på barnen!



om mig

om mig





















ihuihhn

vardagen

vardagen












jnklnklklnkl

tips

tips











iioojjiopmkmklml

saker till barnen

Saker till barnen







lhljkhjjkl

saker till mig

saker till mig

saker till hemmet

saker till hemmet

natur

natur

barnen

barnen

inredning

inredning

Leo har blivit sjuk.

Lillekillen har blivit förkyld så det lär nog inte bli så mycket sömn här hemma i natt, varje gång han somnar så vaknar han efter 10-15 min, men har fått alvedon så jag hoppas att det blir bättre snart. Har även tagit en massa bilder idag så det kommer snart komma upp här på bloggen!

Vill ha


Vill ju självklart ha en riktigt snygg laptop

Första turen i vagnen


Här är han nästan en månad gammal!

Graviditeten

Graviditeten

familjen

familjen

Bilder


Bilder

Leo 0-3mån

Leo 0-3mån

Bilder

Det kommer snart komma upp en massa bilder på bloggen då vi nyss har skaffat en kamera :)

Under uppbyggnad

Håller på att göra om bloggen som ni ser, så ni får ha tålamod med att det ser ut som skit fortsätter på den när jag har tid !

Ps

Nyss hemkommen från stan, var nere och köpte mat till Leo eftersom att han har problem med magen så får man punga ut med 100spänn för mat som håller i max en vecka men det är de värt huvudsaken är ju att han inte har ont i magen, sen köpte jag även halstabletter som jag nästan kan ha som godis till älsk eftersom att han har blivit sjuk nu.
Och nu ligger Leo och sover så gott bredvid mig, han var på så dåligt humör eftersom att han vaknade förut när jag tog upp han ur vagnen så han fick sitta i bilbarnstolen lite och där somnade han, har aldrig sett ett barn som gillar att sitta mer än att ligga.

Sitter i Ps nu och fixar header till min blogg och förhoppningsvis så ska den bli lite snyggare snart, och ska även försöka börja bogga lite mer, vi får ju hem datorn den 20e så då ha jag något att sitta vid också.

kollar efter en massa frisyrer också för när pengarna kommer så ska jag klippa mig som tur är för mitt hår är verkligen inte snyggt nu. funderar på den nedan!


Hos pappa

Har varit i göteborg och hälsat på farfar, passade även på att handla lite kläder till Leo när vi ändå var där.
Men nu har jag tagit mig hem till pappa och nyss ätit lax och potatis riktigt gott och nu är det dags att kolla på unga mödrar.

Återbesök nr2

var på återbesök idag igen, och han hade gått upp 100g sen förra veckan vilket är riktigt bra med tanke på att han knappt har kunnat äta.
Var på BB också och frågade om ryggproblemet efter eda´n dm sa att jag skulle gå till vårdcentralen så får väl göra det snart då. Men leo kommer ju först och just nu har jag ju inte så mycket tid över eftersom att jag ska på en massa möten och bvc men får hoppas på att jag kan få ledigt max en timme så att jag kan gå dit.

blir till att packa nu för sen bär det av till alingsås och på fredag är det möte på familjerätten

bvc idag

Var på bvc idag, verkar som om han har gått ner i vikt igen eller så skrev hon fel. Aja får se imorn om han har gått ner för vi ska på återbesök på sjukhuset i morgon. Hoppas bara att vi inte blir inlagda igen.


RSS 2.0