Nya statistiken

Gillar verkligen den nya statistiken mycket bättre än den förra.

Hade ju fixat en ny header till bloggen förut men eftersom att min dator pajjade så är den borta för tillfället.
Ska skaffa en ny dator nästa månad en laptop men vet ej vilken får se senare :)

Köket

Nu är köket klart bilder kommer senare, blev riktigt nöjd med hur det blev trivs mycket bättre i köket nu. Så nu kommer jag verkligen ha lust att vara där inne. Nu sover my boys så passa på att sitta här, men ska även passa på att göra i ordning filten till ena sonen.

Tänkte börja knäppa kort på nya inköp mm.
I morgon blir det BVC sen på onsdagen så är det återbesök på avd 34 på torsdag är det resa till farfar och efter åka hem till pappa och va där tills på lördag och på fredag så ska jag till familjerätten för tt skriva på papper och göra faderskapstest även fast jag VET vem det är som är fadern så är det han som ville det verkade de som. Lite konstigt menmen.


Fixa hemma

idag blir det till att snygga till här hemma, slipa och måla köket. Måste även gå till apoteket eftersom att lilleman har ont i magen och har haft det i några dagar men inget har hjälpt. Blir till att kolla laktos och så på bvc sen.

I veckan finns det mycke inplanerat, ska till bvc, farfar, återbesök på Neonatalavdelningen och familjerätten så det är en hel del att göra kommer inte ihåg sist jag hade så mycket att göra det var så himla länge sen.
Ne nu ska jag passa på att äta frkost innan leo vaknar.


Överby

nyss hemkommen från stan, Gick till apoteket och köpte ipren och kollade runt lite. Hittade en himla massa fina kläder till Leo där har lust att visa T det så att vi kan köpa de nästa månad, det var jeans skjorta och en scarf, riktigt snyggt. Har nyss lagt Leo och snart kommer pappa och sen drar vi iväg till Överby för att storhandla så vi har mat hemma.

Det är så himla skönt att vara ute och g¨å tror jag har varit ute i minst 2 timmar varje dag sen vi kom hem.  och många fler promenader kommer det blir, men nu har jag riktigt ont i fötterna så högt upp på min önskelista står skor!


Utskrivna

Nu är det inge mer boende på sjukhus fr oss iallafall inte just nu. Var på återbesök idag och kollade vikt m.m han vägde 4502 idag så dom tyckte att det var riktigt bra. Fick två nya tider också, så då blir det mer återbesök eftersom att dom inte har kommit på än vad som var fel.

Bytte även däck på vagnarna så nu kan vi gå ut med den nya vagnen istället. Ska fortsätta med virkningen nu.

Återbesök

idag blir det återbesök på sjukhuset, ska mäta och väga han, och även prata om hans eksem och utslag. Vi såg igår att han ett köttsår där han har eksem så ska in till apoteket idag och kolla en annan salva till Leo och alvedon så att det finns hemma.

Hoppas på att vi slipper flytta tillbaka till sjukhuset!

Promenad

Tog en lång promenad med vagnen idag, först iväg till OKQ8 för att ficka hjulen, sen iväg till bankomaten för att ta ut lite pengar och sen vidare till willys för att köpa lite mat och även en ny napp till hans nappflaska.
Sedan bar det av hem och ge Leo mat och diska. Har inte diskat klart en då min kropp känns fuckad idag, men ska fortsätta med det innan jag lägger mig eller imorgon.

Imorgon kommer det ev besök eller så på tisdag får se hur de  blir hoppas att det blir av iaf, så länge sen jag träffade dem.

Ser på en riktigt bra film på 5an nu, kan inte slita mig ifrån tvn ens, men måste snart gå och fixa mat till Leo så måste göra det då, men missar ju inte nå mycket då. Blir troligtvis till att fixa hjulen på den nya barnvagnen imorgon, och på tisdag så ska vi till sjukhuset igen.

Ken Ring - Ber en bön

En riktigt fin låt, nära på att börja gråta när jag lyssnar på den då jag har haft många nära som haft/har cancer.


Hemmaplanet

Kom hem vid halv 5 idag, känns så otroligt skönt att få flytta hem, har verkligen saknat att få sova i våran säng och inte i sjukhusets säng. Finns inget värre än kalla föräldrarrum, inga riktiga täcken. Och man slipper även kontrollerna sköterskorna ska ha hela tiden, men som tur var så såg dom ganska snabbt att jag verkligen kan ta hand om min son :)

Justja kom på nu att jag skulle berätta hur det var på BB men får skriva de sen.
Bad pappa skicka in leos namn papper så nu kommer det snart vara bekräftat att han heter Leo =)

Tess lycka till nu, vet att det kommer gå bra. Snart så har du din älskade dotter i famnen och jag lovar det kommer vara den bästa saken du någonsin upplevt! <3<3

Flytta hem!

I morgon så får vi åka hem med leo och förhoppningsvis så får vi flytta hem permanent.
Ska fylla i massa papper nu och skicka in till skatteverket mm. så att han får sitt namn reggat..

Ska iväg och storhandla snart en himla massa blöjor tror det blir 3 blöjpaket och en massa nappflaskor och tillägg sen blir det nog inte mycket mer.
Saknar redan Leo men han har det bra hos sköterskorna nu, det är nog matdags nu för han också.
Fick höra idag att han kan få säga till själv när han vill ha mat, riktigt skönt så jag slipper tvinga i han maten.

Ny header

Försöker mig på att själv designa en ny header till min blogg, men eftersom att jag är så kräsen med allt jag gör så blir jag aldrig nöjd.  Men det är ett bra tidsfördriv eftersom att jag inte får träffa min son förrän imorgon. Det känns tråkigt att inte träffat han sen i tisdags saknar han som bara den, men det är ju för barnens säkerhets skull, eftersom att dom är så infektionskänsliga där så när man blir sjuk så får man åka hem tills man varit feberfri i en dag och jag vet att Leo får den bästa vården han någonsin kan få. För det finns verkligen riktigt bra läkare där.

Hemskickad

Blev hemskickad idag då jag har blivit sjuk, hade feber igår 39.2 och det har jag inte haft på evigheter min vanliga temp ligger på 36.6. Så jag isolerades på rummet och sen fick jag ta äckliga svininfluensa prov, dom stack upp en bomullspinne i näsan 2 ggr eftersom att dom inte kunde bestämma sig hur dom skulle göra och sen även i halsen fick jag ta ett prov.
Har blivit en hel del provtagningar på Neo eftersom att en sköterska hade tagit min mjölk och gett till ett annat barn, jag tycker dom borde kolla på namnet som står på flaskan för det är väl meningen att vi skriver namnen på flaskorna för att det inte ska förväxlas med någon annan och plus att dom har speciella hyllor i kylen klart märkta så tycker att det är konstigt att dom tar fel.

Kommer ett inägg sen när jg mår lite bättre, och kommer handla om bb´s syn på mammor som är unga.

Saknar min lille Leo

Hemma igen

Saknat max som bara den så nu måste lillskiiten vakna.
Nu är det banne mig krut i min lille son han har börjat skrika som bara den och jag är så glad varje gång han skriker, finns inge bättre livstecken.
Ne nu ska jag lägga ner här och umgås med hälften av familjen.

RSS 2.0