Hos pappa nu

Tog mitt första dopp igår, kändes otroligt skönt försöker passa på att bada nu innan förlossningen för sen så kommer jag ju inte få bada något.
Idag kommer brorsan hem också och ska bo här ett tag, tur att jag inte bor hemma längre för annars skulle han inte få plats i detta huset och det skulle nog bli en del bråk, men jag saknar han som bara den lite mer än 6 månader sen jag såg han nu. Innan så kunde jag träffa han varje dag om jag ville så det känns lite konstigt!

Sitter och väntar på att min käre man ska vakna nu, första gången han sover längre än mig känns riktigt skönt för igår var det han som sa att jag inte fick sova nå länge. Jag vaknade kl 7:30 och sen kunde jag inte somna om då det börjar bli riktigt varmt i rummet för att solen ligger på där nu. Ska snart börja tvätta lite och städa här hemma hos pappa känner att det behövs och han bor ju ensam och ja då vet man nog hur det blir med en "karl" på 52 som jobbar heltid blir en hel del dammigt. När mamma bodde här så var det jag som fick städa allt.

Ne ska nog kolla om jag kan få i mig lite frukost snart och sen börja tvätta lite och efter det så drar vi nog till stranden igen! Ska försöka få T att bada, Önska mig lycka till hehe.

Hoppas att ni får en trevlig dag ute i solen idag ska det vara 28 grader här hos pappa!

Bada

Idag packar vi väskan och drar till min käre far för att kunna bada i tre hela dagar känns underbart!
Det var ett tag sen jag var hemma hos pappa och var där i flera dagar annars har det bara blivit att jag varit där över en natt.
Känns lite lyxigt eftersom att det är riktigt stort där ute och farsan jobbar varje dag och vi har en riktigt stor än att sola på och inte lång till badet plus att bäcken finns i närheten.


Älskade..

Piggelin


En stor längtan

Sitter på youtube och kollar efter låtar som jag ska ha med mig till förlossningen, har hittat några riktigt bra ex Milow ayo technology.
nu har jag haft värkar i 2 dagar och magen har sjunkit rejält plus att lillen ligger och trycker på neråt nu så får hoppas att det snart är över och att lillen kommer till världen snart.
Mitt i en värk så fick jag för mig att jag ville ha isglass så min snälle man följde med mig och köpte isglass men jag blev sur för att den storten jag ville ha var ju så klart slut så det blev ett piggelin paket iställe men det är ju isglass så jag blev riktigt nöjd ändå!
Köpte även en napp till en av flaskorna vi har hemma, kände att det behövdes och nästa inköp blir en napphållare och skötbädd.


Soligt

Idag blir det städning och en massa slappande, för det lär nog inte hända så mycket i det här vackra vädret.


Jag älskar försäkringskassan

Ringde till försäkringskassan idag för att kolla om jag fått min föräldrarpenning som jag ansökt om men det stod fortfarande pågående ärende på deras sida så när jag kom fram efter att ha suttit i telefonkö i 12 så säger hon att jag har pengar på mitt konto, snacka om att jag blev lycklig, så nu är pengarna börta igen men hyran är betald snacka om skönt.
Så nu behöver vi inte tänka på hyra för augusti månad!

Tvättat hela dagen!

Tvättat hela dagen, handtvättat alla kläder till lillen plus max kläder. Vill helst inte tvätta barnens kläder i tvättstugan eftersom att det finns nån som delar tvättstuga med oss snor. Så vill inte tvätta deras där då.

Google Sketchup

Pojkvännen kom hem idag och sa att han hade hittat ett program och tänkte direkt på mig eftersom att jag älskar att inreda och kolla hus m.m så nu har vi installerat det. sketchup.google.com det kommer nog vara det jag kommer sitta vid på dagarna för att göra designer och fördriva tiden lite nu innan lillen föds och kanske siytta vid när man vill ta en paus ifrån städning och sånt!
Allt i 3D!
Bilden är lånad:


Tvätt och städ

Idag är det tvätt och städdag för mig, ska tvätta alla bebiskläder så det är klart när lillen kommer hem och sen så ska jag nog diska och skura ala golv m.m ah det blir nog en riktig storstädning idag hoppas att jag orkar har bara sovit 3-4 timmar inatt.


Sätesbjudning

Blir inte så mycket inlägg nu, har fått kraftiga förvärkar ganska ofta nu. Och troligtvis så ligger inte lillen rätt så måste in på en himla massa kontroller och troligtvis så föds h*n för tidigt. Men eftersom att jag är i vecka 37 nu så gör det inte så mycket dom brukar ha vuxit färdigt m.m!

Nu måste det fixas en himla massa innan förlossningen, har i alla fall packat bb väska och tagit fram bilbarnstolen.
Men sen är det kläderna som ska tvättas så att dem är rena så jag slipper tänka på det när vi kommer hem, och även en himla massa här hemma att göra egentligen ingen städning att göra men känner ändå att jag vill göra något så kommer väl städa tills handfatet går sönder eller något! Känns som om jag är värsta pedanten just nu, men det kan inte hjälpas.

Min nya kärlek!


Kraftiga förvärkar

Blir snart till att åka in på förlossningen, längtar som bara den har lite skadeglädje över mig själv.
Tycker synd om hon som svarade i tele på förlossningen nu ikväll, stackarn trodde att hon skrämde upp mig, men icke så nicke jag ska vara hemma tills värkarna är så kraftiga så jag nästan dör annars får någon ta en elpistol och skjuta mig med om jag måste in tidigare.

Unga mödrar norge och danmark!

Idag så skulle jag egentligen ha varit hos min barnmorska, men då jag började må riktigt illa igår kväll och fortsatte under natten så vågade jag mig inte dit ifall det skulle vara något eftersom att vissa tar med sig spädbarn dit så ville inte riskera att dom blev smittade.
Men som tur var så blev det bättre framåt förmiddagen, så vi åkte och storhandlade eftersom att vi hade fått pengar och inte hade så mycket mat kvar hemma.  Så det blev handling för 37 dagar och köpte även massa blöjor till bägge barnen och t6vättservetter så vi har , vi tycker att det är bättre att storhandla eftersom att det blir billigare i längden än att gå flera omgångar till affären och slösa på en massa kassar, och dessutom så samåker vi ju med grannen och storhandlar så det är ju lite bättre för miljön än att åka själv.

Ikväll var det premiär för unga mödrar på 5an den norska versionen, två avsnitt gick idag så satt klistrad framför tvn, lite förberedelse inför förlossningen, men precis när det är en förlossningsscen så byter min käre man kanal för han inte vill att jag ska se det för att jag nämde att det kommer göra ont, men jag tycker bara att det är en bra förberedelse inför förlossningen eftersom att jag varit rädd innan att det ska göra riktigt ont och att jag inte klarar av det men nu har jag inte den åsikten länghre tror verkligen att jag kommer klara det och jag har ju satt mig själv i den sisten så varför ska jag inte klara av det. Vi kvinnor har ju fött barn i alla år så varför skulle inte jag klara av det? Det är så jag har tänkt nu den sista tiden, men ibland när jag börjar tänka på smärtan så försöker jag drömma mig bort i hus planerna så att jag slipper tänka så mycket och bli så orolig och det funkar verkligen för efter ett tag så blir jag lugn igen!

Kollade på kanal5´s hemsida och såg att unga mödrar danmark kommer tillbaka 22:a kl 17. Tur att man är mammaledig så att man kan se det den tiden!
Tycker dom borde göra ett program här i sverige också om unga mödrar, varför ska vi bara kolla på de danska och norska?

Egen domän!

Nu kan man även gå in på www.lillafamiljenpo.tk  så kommer ni till min blogg lite lättare än att skriva .blogg.se!

Har gjort en lista på saker jag ska uppnå inom 1 år:
  • Promenera mera!
  • Ta hand om min hy ( har bra hy nu men vill fortsätta)
  • Kolla hus
  • Hjälpa baby med körkortet 
  • Åka till norrland med familjen
  • Borås djurpark med barnen
  • Ullared
  • Flytta till Lidköping
  • Göra ett riktigt fint dop för lillen.
Vi skulle ju få tillbaka pengar på skatten förra veckan sa ju dom på skatteverket ( om man deklarerat via sms) men när vi inte fick det så ringde vi idag och kollade om något var fel eller så. Men fick till svar att om vi inte fått det så får vi det i augusti/september. Varför säger dom då att man får det innan midsommar om man deklarerar via sms? Lite skumt.

Har börjat gå in på Stylesearch nu och gillar verkligen sidan mycket mer nu än vad jag gjorde för några månader sedan, men det är väl för att det är ett riktigt bra tidsfördrig och plus att man kan läsa riktigt bra saker som tips på smink, tips på bloggar m.m


Min mage 34+3


Ny design =)

Satte sambon vid datan igår och sa snällt att han gärna kan få byta design på min blogg om han vill och självklart så gjorde han det! Men om några månader blir det en ny igen då ska hela familjen vara med på bild så då blir det en ny header m.m

idag så skiner solen ute och jag ska snart experimentera med olika frisyrer och sminkning idag också sen blir det till att diska och  köpa frukost!

Frågestund?

Ser att jag har fått en hel del läsare nu som troget följer min blogg, sorry för att det inte blir så mycket uppdatering men det ska bättras på.

Är det någon som skulle vilja ha en frågestund?


5 veckor återstår

Har legat i sängen den mesta tiden idag då jag har feber, men nu ska jag ge mig på att leta upp en massa låtar till förlossningen som jag kan ta med, så att jag har något annat att tänka på en stund då värkarna är som värst!
imorgon blir det nog städning och även att gå till försäkringskassan om jag mår tillräckligt bra.

Ne nu ska jag kolla låtar och efter det lägga mig och sova tror jag!
Ni får ha det så bra!

5 veckor kvar

Nu är det verkligen inte lång tid kvar, känner verkligen att det börjar närma sig för jag har börjat få lite småvärkar men en skönt tecken på att det är på G! Ne nu ska jag ta det lugnt och inte göra något

ha det så bra!

En son!

Grattis till Simon och Carro som fick en liten son vid namn Matheo i lördags =)

Flytt!

Nu är jag äntligen hemma igen, var borta en natt men det kändes som om det var längre, gillar inte att vara ifrån älskling saknar han för mycket då. Och han får alltid problem med att sova då jag är borta så det är nog rättvist!
Igår så skjutsade pappa hem mig, och då fick jag med mig 2 datorer, barnvagn en del kläder som jag kan ha nu under graviditeten (som jag glömt att jag haft) och sen var det nog inte mer, blir att jag åker till han efter att lillen har fötts och packar resten för det är inte lång tid kvar tills vi flyttar nu. Och han ska ju flytta till en lägenhet i stan iställe så då blir det mycket mindre och mina saker får inte plats där. Men jag och han har gjort en deal att han ska ta mitt barbord och ha i den lägenheten!

Var även hos farfar förut, det var riktigt skoj, inte träffat han på ett tag ju, men ibland så drog han ju upp om döden men det har han gjort länge och han förbereder sig på att dö och har gjort det sen typ 3-4 år. Blev värre när han fick 2 hjärnblödningar.
Idag ska vi städa och ska även försöka kolkla lite inredningssaker nu när jag fått min data hit.
Det blir ju snart en hel del köp som kommer att göras!

Hoppas att ni hade en bra nationaldag!

Resa

Idag åker jag till pappa för att packa en massa så kommer inte skriva något förrän på lördag

Musik tips?

Kollar runt efter musik som jag kan ta med mig till förlossningen, är det några som har något tips skulle vara jätte snällt!

Förlossning!

Sitter och läser lite om förlossning m.m för att jag ska sluta va nervös inför den, vet att det inte hjälper att vara nervös men det går inte att låta bli. ska snart gå och lägga mig bredvid min käre man och sova, för imorgon blir det städning och ev åka till pappa beror på får se vad det  lir hoppas att det blir att åka dit så att jag får hem vagnen och lite andra saker.


har inte varit hos pappa sen 17e mars så det är ju ett tag sen så saknar ju vissa kläder och en massa produkter till håret  och sånt.

Går in i vecka 34 nu :D

En städdag

En riktigt dålig natt, sovit ca 5 timmar somnade kl 7 och sov till halv 1.
Nu ska jag snart gå och duscha och göra mig i ordning och sen laga mat det blir korvstroganoff med ris idag en önskan från min käre man. Ne nu ska jag hoppa in i duschen så att jag blir fräsch sen sätter jag mig här igen och lyssnar på musik och kollar lite info om en massa saker sen blir det även diskning och städning plus att jag ska vika all tvätt.

Riktig sommarvärme

Det blev lite städning på morgonen och i den här värmen så blev det så varmt så ja kände att det var dags för en glass och sen gick vi ut och lekte med max så att han fick klättra m.m när han blir stor så kommer han nog bli en riktig klätterapa man såg verkligen hur glad han blev varje gång han fick klättra med hjälp av sin pappa!

Så lite brunare har jag blivit idag i alla fall, snart ska jag sätta mig med ikea katalogen och kolla igenom den hittade en snygg soffa i dagens jysk reklam vill ha den så ska se om vi köper den när pengarna kommer. Och att jag har sagt att jag ska kolla i ikea katalogen nu i flera dagar har ju inte blivit av mitt minne har ju svikit mig innan jag gått från datan.
Snart blir det mat och kanske mys ska diska lite innan maten så att det inte blir så mycket att göra sen, mdagens mat är spagetti och köttfärssås!

Hoppas att ni har haft det bra ute i sommarvärmen!

RSS 2.0